Studie en feestjes
Door: marjoleinsengers
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
02 Augustus 2010 | Australië, Brisbane
Ik ben de afgelopen week vooral bezig geweest met stappen en leuke dingen doen met de buitenlandse studenten die ik tijdens de Byron Bay trip heb ontmoet. Elke dinsdag avond gaan de studenten van de Nathan Campus naar the Beachhouse. Dit is een club een stukje verderop en is erg gezellig! Elke woensdag avond is het Foodnight. We kunnen dan voor 1 of 2 dollar eten halen op de campus. Op donderdag avond ben ik samen met Roosmarijn en een paar meiden uit Canada film gaan kijken. Op vrijdag was de white-party. Dit feest was op straat tussen de flats in. Iedereen was in het wit gekleed en met het blacklight zag dat er erg leuk uit! We kregen ook van die armbandjes die je moet breken en die dan ook licht geven. Deze werden vaak kapot gemaakt en na een tijdje zat iedereen onder met dat spul. Mijn kleren krijg ik dus niet meer schoon, maar dat was het waard. Ik heb daar wat andere studenten van de campus leren kennen.
Op zaterdag deed ik samen met veel andere buitenlandse studenten mee aan de amazing race. Dit was een wedstrijd die je, door middel van opdrachten, door de hele stad stuurde. We kregen afbeeldingen die we na moesten maken met een camera of een foto maken van een locatie met zoveel mogelijk mensen erop. Dit leverde wel wat leuke momenten op. Uiteindelijk moest je zo snel mogelijk de weg terugvinden naar de Nathan campus. Ik weet nog niet of we nu daadwerkelijk gewonnen hadden, maar we waren wel erg goed bezig. Savonds hadden we met de club exchange studenten in de stad afgesproken om te gaan stappen. We gingen naar het Victory hotel, een erg leuke gelegenheid om uit te gaan.
Gister heb ik eerst eens goed uitgeslapen en vervolgens hadden we het plan om te gaan eten ergens in de buurt van de stad. In een restaurantje waar je voor 2 dollar steak kon eten. Helaas kwamen Roosmarijn en ik er op de heenweg achter dat de laatste bus al over een uur terug zou gaan. Het was veel te druk in het restaurant dus na een drankje zijn we weer terug gegaan.
Een nieuwe week is nu begonnen en de nodige feestjes staan al weer op de planning. Ik hou jullie op de hoogte!
Kusjes
02 Augustus 2010 - 07:24
Hanneke:
Heee!!
Leuk om zo je verhalen te lezen over jouw avontuur aan de andere kant van de aardbol!!:) Klinkt echt heel leuk!
Gek dat je al begonnen bent met colleges volgen, ik vier nog lekker vakantie:) Volg je leuke dingen?
En ik ben inderdaad erg benieuwd of je al leuke boys hebt gespot daar?:)
xxx
10 Augustus 2010 - 12:31
Peter:
Hey Marjolein,
Goed te horen dat alles goed loopt daar.
Maak er een feest van!!
En natuurlijk moet je ook veel leren!?!!?!
Hier gaat het prima. Wij zijn net terug van vakantie naar Frankrijk.
Vooral de week in twee pipo wagens was erg leuk.
Ciao,
Peter