Welkom in Brisbane
Door: marjoleinsengers
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
14 Juli 2010 | Australië, Brisbane
Hehe, ik ben op mn plekkie! Het vliegtuig vanag Dubai was aanzienlijk slechter, waardoor slapen moeilijk ging, maar ik ben er! De reis is eigenlijk probleemloos verlopen. Geen vertragingen, geen tassen die kwijt waren of open en ondersteboven op de rolband kwamen, geen problemen bij de duane, heerlijk! Vanaf het vliegveld werd ik opgehaald door iemand van de uni en zo naar mn kamer gebracht. Het is geen pracht kamer, maar groot genoeg:) Vandaag is alles geregeld rondom mn studentenpas, buspas (hier is het openbaar systeem zoals de ov-chipkaart) en het internet. Ik ben ook al wezen shoppen voor eten etc. En dat met half dichte ogen, sloom en een kop die aanvoelt alsof ik een fles wijn op lege maag gedronken heb. Lang leve de jetlag! of ja het niet-slapen eigenlijk. Om een jetlag tegen te gaan ben ik niet meer gaan slapen nadat ik aankwam, toen was het hier namelijk net morgen hier. Dat wil zeggen dat ik op een paar kleine uurtjes in het vliegtuig na, niet meer geslapen heb sinds zondag nacht. Ach, slapen doe ik straks wel.
Door mn slome kop pak ik alles wel minder snel op. Hierdoor lijkt het monopolie geld nog vreemder en kan ik maar niet wennen aan die rare mensen die links rijden. Ook dat komt wel.
Jullie zijn weer op de hoogte van mij. Hou mij ook maar op de hoogte van jullie daar!
Kusjes
Kusjes
14 Juli 2010 - 15:06
Stefanie:
Schat!!!
Klinkt leuk!!! Wat goed dat je geen moeilijkheden had! Heb je maar geluk mee, want er verdwijnen nog wel eens dingen...! Hoe is het weer? En heb je al wat leuke mensen ontmoet? Wat ga je de komende dagen doen?
Ga dan vanavond maar lekker slapen...dan ben je hopelijk snel van die jetlag af!
En jeeeej, ik heb het eerste berichtje! haha!
Heeeeeeeel veel plezier en ik kijk uit naar je volgende berichtje! P.S. ik ben dagelijks op skype om te kijken of je er bent!
Liefs!!! -
14 Juli 2010 - 20:24
Linda V.:
Gelukkig dat je geen moeilijkheden onderweg had!! Ik ben benieuwd naar al je belevenissen daar!!! :D Wel handig dat die drie dingen al zo snel zijn geregeld dat is wel een goede service. Zo wordt je tenminste iets minder in het diepe gegooid daar aan de andere kant van de wereld :P. Ben benieuwd naar het volgende bericht ;) -
15 Juli 2010 - 05:55
Cindy:
meisje,
jaja ik heb je site gevonden :D!
fijn dat je goed bent aangekomen en dat alles zo snel geregeld is!
Geniet er van meid!
op naar je volgende avontuur!
xx. -
15 Juli 2010 - 18:55
Mama:
Hoi meisie, Leuk om zo je reisverslag te lezen en de reacties van vriendinnen. Ik ben toch wel heel blij dat we in deze moderne tijd leven en we elkaar kunnen zien, horen en berichtjes kunnen sturen voor de fun. Op naar maandag en zeker naar woensdag.kusjes mama -
15 Juli 2010 - 21:09
Peter:
Hey Nichie
How is Australia?
Eerst een nacht goed slapen en dan ziet alles er anders uit.
Hier ziet alles er nu al anders uit want gisteren zijn bij ons ongeveer 10 bomen omgewaaid. Nature is strong!
Leuk om je zo op afstand toch van dichtbij te volgen.
Kus
Oompie